Металоконструкції: ваш шлях до міцної та довговічної споруди

Металоконструкції: ваш шлях до міцної та довговічної споруди

08.04.2024
0

Металоконструкції та формування ціни

Металоконструкції належать до тих виробів, без яких не зможе обійтись жодна галузь. Металевий каркас будівлі забезпечує міцність та довговічність. Трудомісткий процес вимагає значних зусиль, хоча може нагадувати ліплення з пластиліну. В якості матеріалу виступає важкий чорний метал, який поєднується за допомогою зварювання.

Основним прикладом виступають швидкомонтовані модульні будівлі, в яких з допомогою металоконструкцій створюють каркас металевий необхідної жорсткості та прикріпляють сендвіч-панелі надалі. Щоб розрахувати вартість виготовлення металоконструкцій, слід розглянути наступні фактори:

  • Доставка необхідної сировини на виробничий майданчик;
  • Розкрій або розріз відповідно до розмірів;
  • Подальша робота – свердління, шліфування, зварювання, згинання тощо;
  • Захисне покриття – емаль або ґрунтування.

Для кожного етапу знадобиться певне устаткування та кваліфіковані робітники. Час, який знадобиться на виготовлення замовленого виробу, також впливає на формування ціни. Металокаркас з болтовим зʼєднанням буде дорожчим, ніж зварний.

Ціна виготовлення та монтажу металоконструкцій розраховується індивідуально для

кожного замовлення.

Види металоконструкцій

На цей час у будівництві отримали широке розповсюдження два види металоконструкцій:

  • З чорного металу
  • З ЛСТК.

Для будівлі з металоконструкцій використовують:

  • Зварені металоконструкції, які важче демонтуються, довше монтуються, але відрізняються швидкістю виготовлення;
  • Металоконструкції на болтовому зʼєднанні, вини виготовляються довше, однак швидше монтуються і простіше демонтуються.

Ми пропонуємо чорний метал. Це перевірений та надійний варіант у будівництві, він жорсткіший та важчий. Легкі конструкції ЛСТК більше підходять для простих типових проектів, хоча тут потрібно брати до уваги тип ґрунту. При тривалих морозах легкі тонкостінні металоконструкції можуть деформуватися у високопучинних ґрунтах, які мають здатність виштовхувати будівлю. Щоб надалі уникнути неприємностей, потрібно провести геологічні дослідження на ділянці, визначеній під будівництво та спроектувати фундамент з дотриманням всіх особливостей. ЛСТК не підходить для двоповерхових будівель з міжповерховими бетонними перекриттями. 

Перед початком монтажу потрібно очистити металоконструкції з чорного металу від іржі та нанести два шари ґрунтовки.

Терміни виготовлення металоконструкцій

Кожен окремий вид робіт потребує індивідуального підходу щодо терміну виготовлення. Для виготовлення 10-ти тонн зварних металоконструкцій, що будуть використовуватись у звичайній однопрогоновій будівлі шириною 12 метрів, знадобиться два тижні.

Щоб визначитись з вартістю виготовлення металоконструкцій, потрібно врахувати наступні параметри:

  • Вага готового виробу;
  • Довжина зварного шва;
  • Розробка робочої документації;
  • Кількість та складність розрізів;
  • Інструменти для різання або зварки;
  • Вид кінцевого покриття;
  • Перерізи профілю, тощо.

Проектування

Щоб отримати детальний прорахунок ціни виготовлення та монтажу металоконструкцій потрібно створити проект, креслення або робочу документацію. Гарним варіантом буде використання готових типових проектів, що вже були реалізовані. Вони надані замовником та перевірені часом. Розробкою займалися найкращі фахівці конструкторського відділу. Вартість виготовлення документації залежатиме від складності проекту, затрат часу та кількості людей, що займаються справою.

Розрахунок вартості виготовлення металоконструкцій може бути безкоштовним. Ми пропонуємо швидке виконання замовлення, доступну ціну, доставку готової продукції, відповідність державним стандартам та нормам, а також технічному завданню. Замовлення буде виконано незалежно від обсягу та складності роботи.

Вартість проекту з металоконструкцій можна розрахувати безкоштовно, всі будівельні нюанси обговорюємо у власному офісі або на виїзді. Ми готові до виконання складних індивідуальних замовлень. Загальні витрати можна зменшити при використанні готових типових проектів. Розробкою займаються досвідчені дизайнери та конструктори.

Відгуки0
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.